tiistai 26. marraskuuta 2013

Eveliina & Jay osa 2.

Mikko on myynnin ammattilainen, joka reissaa ympäri maailmaa. Hän on luonut Suomessa vakaan suhteen, nainut kauniin Eveliinan, jota palvoo. Ostaen jokaiselta matkaltaan Eveliinalle lahjoja, hän yrittää hyvittää sen, ettei pysty aina olemaan naisensa ulottuvilla. Mutta Eveliina on lojaali, sen Mikko tietää.

En tiedä mitä tekisin, Jay laittoi viestiä, että pääsee luokseni jo tänään. Mikko on Italiassa enkä tiedä milloin hän palaa. Mahassani tuntuu oudolta, alavatsalla kihelmöi, olen sheivannut kaikki karvani.

He tapasivat kun Eveliina oli 18, Mikko 23. Täydellinen pariskunta. Komea menestyvä mies, kaunis koulutettu nainen. Hiedän suhteensa oli täydellinen. Melkein täydellinen. Eveliina ei koskaan sanonut Mikolle suoraan, että kaipaisi seksiltä enemmän.

Voi, jos näkisin Jayn vielä tänään .Ottaisin heti ensimmäisenä hänen munansa suuhuni, pyörittelisin sen päätä kielelläni, hivelesin ympäriltä, liikuttaisin sormiani peniksin ympärillä, hipsuttaisin peräaukon ympäriltä ja imisin, imisin  kovasti, mutta samalla hellästi. Antaisin Jayn voihkia nautinnosta. Kiihdyttäen runkkaisin Jayn munaa niin kovaa, että hän ei ehtisi estämään tulemistaan mun kasvoille, rinnoille, suuhun. Rakastan Jayn munaa, se on täydellinen, voisin imeä sitä joka päivä..

Taas kerran Eveliina huomasi kesken työpäivän ajattelevan kaikkea muuta kuin tulevaa mainosprojektia. Mikko oli laittanut Italiasta kuvaviestin kesken palaverin. Samaa tylsää, mitä kuuluu, miten menee, mulla on ikävä sinua. Eveliina vastasi yhdellä sanalla: samoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti